OPLEIDING HAPTONOMIE & NON-VERBALE COMMUNICATIE

OPLEIDING HAPTONOMIE & NON-VERBALE COMMUNICATIE

In onze leergangen ontwikkel je meer verstand van voelen waarmee je als professionele coach meer diepgang en resultaat bereikt. Met je eigen lijf en dat van de ander als instrument en leermeester ontwikkel je vaardigheden die patronen in het hier-en-nu helder en voelbaar maken.

De opleiding kent 3 post-HBO fases:

  • Professional Haptonomie en non-verbale communicatie
  • Master Haptonomie en non-verbale communicatie
  • Opleiding tot Haptonoom

Daarnaast biedt de opleiding nascholingen aan.

Masterclass: welke lichaamstaal spreek jij?

Tijdens deze masterclass ontdek je je non-verbale impact. Voor meer grip op je communicatie, een unieke kijk op jezelf en anderen en meer zelfbewustzijn.

Investering: €297,-
Eerstvolgende dag: 2 oktober

Een post-HBO leerweg die je praktische wijsheid, vaardigheid en kennis brengt hoe je eigen lijf en dat van anderen nooit liegt. Je leert jezelf daarin diepgaand kennen en leert hoe je dat concreet toepast in je werk als coach of trainer.

In deze leergang leer je een non-verbaal assessment af te nemen waarmee je jezelf en je cliënten enorm op voorsprong zet in elke vorm van begeleiding, training en coaching. Je ontrafelt aan de hand van lichaamstaal persoonlijkheidskenmerken, kwaliteiten en valkuilen.

In deze fase staat DE INTERACTIE dynamiek centraal en het ambacht van het op maat aanbieden van ervarings- en oefenvormen in aanraken en ervaringsoefeningen.

NASCHOLING
PROFESSIONELE
NABIJHEID (2 dagen)

Een nascholing voor gevorderden die verder gaat dan methodes en technieken gaat. Een nascholing over je vermogen tot nabijheid en
hoe je vervolgens vorm geeft aan je geraaktheid en beeldvorming ten nutte van het proces van de ander. Kortom: Interactie dynamiek op het scherp van de snede…