Ontwikkeling voor de organisatie.

Voor meer grip op samenwerking en betere besluiten, meer draagvlak en resultaat. Wij gaan naar het niveau waar de meeste impact te halen is: de non-verbale communicatie. Dat werkt snel, diepgaand en is onontkoombaar.

Leren groeien en alles uit je team halen. Wij zorgen ervoor dat je op respectvolle wijze leerd reflecteren, elkaar aan kunt spreken om zodoende persoonlijke kwaliteiten en valkuilen onder ogen te zien. Patronen herkennen en te oefenen in hoe het anders en beter kan.

Coronaproof: We hebben voorzorgsmaatregelen genomen om tijdens de trainingen volgens de RIVM voorwaarden te werken.

Non-verbale Impact Scan Training (NOVIS)

Je persoonlijkheid staat op je lijf geschreven. Al je non-verbale communicatie uitingen zijn expressies van wat jouw uniek maakt. Dat maken we in deze training heel concreet met alle kwaliteiten en valkuilen die bij je horen. Daarvan ontvang je een verslag.

Voor een diepgaand besef van je impact en ultieme boost je voor ontwikkeling.

Intervisie Training

Leer niet alleen feedback geven en ontvangen op de inhoud maar vooral waar het in het hier-en-nu écht over gaat: de manier waaróp je je vraag of dilemma presenteert en omschrijft. Zo kom je rechtstreeks tot de kern. Voor snel en diepgaand resultaat.

Professioneel Zorgteams Leiden

Een post HBO traject: wanneer leid ik en wanneer volg ik? Waar trek ik mijn grenzen en laat ik de verantwoordelijkheid daar waar die hoort? Je team beweegt om je heen dus jouw (non-verbale) communicatie is leidend. Hoe ontwikkel je daar leiderschap op? 

Non-verbale dynamiek voor professionals.

Een post-hbo opleiding: Hier leer je vorm geven aan je gut feeling en zo ontwikkel je je impact. Je eigen lijf en dat van anderen is daarbij je instrument en leermeester. Voor meer diepgang en resultaat in je professionele begeleiding. Voor consultants, coaches, trainers en managers.

Onderhandellen doe je zo!

Trekken, duwen, weerstand geven en nemen, grenzen oprekken, macht, kracht en invloed zijn harde kenmerken van het onderhandelspel.

Onderhandelen is niet voor watjes.

Video Sensing

Hoe bereik je diepgang met je video coaching? Hoe zorg je voor impact ondanks de beperkingen en hoe voorkom je dat je leeg loopt op deze vorm van coaching

Waar starten?

Wij bieden een oriëntatieavond aan waar we je de kracht van de non-verbale communicatie laten ervaren. Daarnaast kun je altijd contact met ons opnemen voor advies over de opleidingsrichting.